Vær med og del dit bedste råd

Er du farmaceut, læge, sygeplejerske, sosu-assistent eller anden ansat i sundhedsvæsenet, og synes du også at patienter og pårørende skal have en stærkere stemme i sundhedsvæsenet?

Så håber vi, du vil være med i Hej Sundhedsvæsen, ligesom mere end 1.000 af dine kolleger. Del dit bedste råd her på siden til patienter og pårørende om, hvordan de kan forberede sig og blive stærkere i mødet med sundhedsvæsenet – og vis med navn, titel og billede at du er med.

Ja tak, jeg er med // Læs mere // Om Hej sundhedsvæsen

Hej patient og pårørende

Vi er mere end 1.000 ansatte i sundhedsvæsenet, der bakker op om Hej Sundhedsvæsen med vores personlige råd og viden om, hvordan du som patient eller pårørende kan få den bedste behandling.

Vi er med, fordi vi synes, at du som patient skal være med til at træffe beslutninger om din egen behandling, sige til og fra hvis der er noget du er i tvivl om – og føle dig velkommen til altid at stille spørgsmål, hvis der er noget du ikke forstår. Fordi en god behandling begynder med en god dialog.

Se hvem vi er og læs alle vores råd her

”Det er dit liv”

”Det er dit liv”

Husk at ”det er dit liv”, lyder sygeplejerske Irmgard Birkegaards råd til dig som patient. Hun er leder af sygeplejen i Kerteminde Kommune. Vi spurgte hende, hvorfor hun har meldt sig som ambassadør i Hej Sundhedsvæsen.

Læs hele historien

”Der er ingen dumme spørgsmål”

”Der er ingen dumme spørgsmål”

- Han var simpelthen bange før og kunne ikke overskue at tænke på sin fremtid. Sådan havde han det slet ikke, når vi så ham senere hen. Afdelingssygeplejerske Anne-Grethe Kaas-Claesson deler en historie, hvor et samarbejde mellem patient, pårørende og personale fik en mand tilbage til livet. Hun opfordrer også til at stille spørgsmål, til man ikke er i tvivl.

Læs hele historien

Over 1.400 ansatte i sundhedsvæsenet er med og bakker op